Tackar tackar snälla LP!

2007-09-30 22:34

Tack  LP  för hälpen, och hoppas  att du  får  det  mycket  angenämt, med mycket  trevliga jakter  under  din USA  vistelse!

 

 


Länkar ut sidan i morgon

2007-09-29 01:56 | 0 kommentarer

Ja ja ja, jag SKA  lägga ut  nya  sidan nu i  helgen. Kul att så många bryr sig och är nyfikna. Nu  skanar  det fortsatt länkar hit och dit. Det saknas foton och texter på alla Cannas avkommor. Grattis  sidan är inte  vidgjord över huvud  taget. Och jag antar att jag  måste  sno på med  den så jag  förhoppningsvis  kan gratta Erko på söndag. valpbilder ska ut och så  saknas regnr och stamtavlor på samtliga hundarna. Så  även om hela programmet är busenkelt så  är det många små  klick innan bara  det "löpande" ska uppdateras.

Tjalle  försökte uppdatera  lite  tidigare i  dag - uppe och spatserade  runt på tangentbordet, när jag  kom tillbaka till datorn igen. Kom på att jag  ätit kyckling (med fingrarna)  tidigare i  kväll, så  det luktade  väl smaskens. Har  redan haft en hund som har gjort  en burn out på min gamla laptop, det  räcker.  Tycker Tjalle  ser lite tunn ut igen, så han har  fått börja  äta  av valptikarnas högproteinfoder.  Canna skulle  däremot  behöva stå lå  konstant  diet kost hon här chubby nu! Såg i  dag att hon  börjat  löpa och hon brukar  dra på sig  lite  extra hull då.

Och  för er som med  nyhetens behag  läser här i  dagboken och inte läst under  fliken "kontakt"; jag har där lagt  till en chattadress HussesKennel@hotmail.com  om jag är vid  datorn och det är  ganska lugnt i  övrigt så finns jag inloggad  där, så har du snabba frågot och vill ha snabba svar så är det  bara  att lägga till den adressen.  Och som vanligt så  blev  det sent på natten. närmare 02.00. Tjalle väcker mej ganska tidigt så  det är  väl dags att hoppa  i säng. Ska  försöka att komma ihåg att hämta hans "special-disignade-å-skräddar-sydda" sele i  morgon. Fiiiiiiint ska  det  va, till den  lille  Tjalle!  Vinkande hand Original......nu  är det natta -syns i  morgon, eller  rättare  sagt ni  får  se i  morgon.


Varför Husses gör ny hemisida?

2007-09-27 10:23 | 0 kommentarer

Den "gamla"  hemisidan  tillverkades i ett enkelt program som heter intellyweb. Fanns att  köpa för en billig  penning har fungerat  hur bra som helst. I synnerhet  för oss som vistat på landet med "snigelmodem". Men man ska tänka på att  den belastar  datorn. Och efter några  datahaverier så tyckte  jag  det blev mer än skojsigt att mixtra till hemsidan igen.

Så av en händelse så hittade jag till cybercite (programmet som jag använt här)  lika enkelt iof, på svenska utan koder och annat som jag inte  begriper. Klick - klick.....klicka  här skriv där - klicka där lägg in foto  där.....sånt  tycker jag om yahoo Original!  Så senare i  dag så ska  det in mer länkar mm.....men  först  så ska Tjalle och Oxa få klorna klippta - gå långpromenad -Tjalle gå spåret jag lade i morse. På tal om spår; Goran ringde i  går (han som har Husses Buffalo Bill) och berättade att de hade fått uppsöka veterinär efter en lyckad spårträning. Ja inte beroende på spåret utan att  Buffalo Bill hade stuckit nosen till en huggorm och blivit biten i läppen!!! Inte vet jag om det är olagligt att skriva det men; DÖD ÅT ALLA HUGGORMAR!!!  Nu kom Buffalo Bill till veterinär ganska omgående och klarade sig med är konvalesent med ordination på vila. Husse undrade hur man bar sig åt  för att  få en TJT-valp  att ta  det lugnt...Tänka-tänka Originaltja narkos kanske?


Yippiiii, snart klar!

2007-09-25 21:19 | 0 kommentarer

Nu äntligen så känns det som jag har fått med  det  mesta......tänkte jagTänka-tänka Original, då...och kom på att mina "gamla valpar" måste ju vara med!  Så  jag ska  se hur jag ska mixtra till det på något sätt. Oxh så är det lite  mer foton och texter som ska till.  Synd att man inte  har mer tid - men dygnet har ju  bara 24 timmar  även för mej.  Och en liten Tjalle pockar på viss uppmärksamhet, jag har fortfarande inte ställt i  orning valplådan (men lagt in botten + pallkragarna i pannrummet i alla fall, så att de ska torka. De har legat på baksidan av huset  sedan Canna valpade..... 


Oxa växer

2007-09-24 00:28 | 0 kommentarer

Oxa  blir tjockare  för var dag, och liknar  med och mer en fästing i kroppen; huvudet ser mindre ut i och med att hon sväller i kroppen. Men hon är tok-pigg och  i morgon så tänkte jag göra klar hennes valplåda. Det är ju ett bra tag  kvar ännu men skönt att få sådant färdigt i tid. 

Ska hinna med att få till länkarna här på sidan också tänkte jag. Så börjar  väl sidan att få lite stuktur i alla fall. Det  var lättare att få in en video än länkarna, så njut av Winnerbäck medans ni kikar  runt på sidan, vetja!

 


Hemsidan nästan klar

2007-09-23 16:09

Nu  börjar  få lite struktur i hemsidan (tror jag). Det är många  funktioner som jag inte klickat-kollat på.  Och så har jag inte hunnit att  börja med fliken för länkar PUST!


Testar bara lite

2007-09-20 21:31 | 1 kommentarer

Jaha  det här  är då dagboken och det gick ju alldeles  förnämligt att skriva i  den.

Nu återstår bara att se hur man laddar upp foton i  den ockå

Tjalle i profil M

Lägger en  bild på Tjalle här, så ska jag kolla hur det blev


Ny hemsida

2007-09-18 16:05 | 0 kommentarer

 

eftersom det  varit  lite  mer än lovligt  "struligt" med  den  förra hemsidan, så har jag här knåpat ihop en alldeles ny.

 

 

«september 2007»
måntisonstorfrelörsön
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arkiv
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
  •    December
  •    November
  •    Oktober
  •    September